Follower Blog Remaja Elit

Thursday, 24 May 2012

SEGMEN BLOGWALKING DAN FOLLOWER DIARI FARISHA BULAN JUN

خk, pertama-tama sekali FR memang nak ucap syabas kerana mampu menghasilkan segmen yang simple dan ramai yang telah ikuti segmen tersebut . Tahniah (^_^)

Okey , bagi FR la segmen begini memang berguna in term kite nak cari lebih ramai kenalan di blogger , menaikkan trafik dua hala dan juga menambah pengalam , yala maybe pengalaman tersebut berupa belajar ilmu baru yela kite travel ke blog orang kan mesti ade entry takpon pengalaman dari segi design blog ke?? Kita lihat blog tu lawan then kite boleh contohi dan sebagainya .


Kepada penganjur hope hubungan diplomatik antara 2 hala dapat dilakukan (^_^) sekian.
Assalamualaikum....

5 comments:

DAIRI FARISHA said...

Terima kasih sebab sudi join segmen Farisha. Awak memang sporting! Farisha dah follow awak dan paling best, blog awak tersenarai dlm bloglist Farisha untuk bulan Jun nanti taw!! Tahniah! :) Have a nice day!

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

dari senarai 100 blogger.follow u.Happy blogging!

DAIRI FARISHA said...

Tak jemu-jemu melawat blog awk. Tahniah sekali lagi sebab awk tersenarai dlm 100 blogger hot segmen Blogwalking dan follower Diari Farisha Bulan Jun. Jom lihat jawatan awk --> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/senarai-100-blogger-hot-segmen-diari.html

Saya Disini said...

salam perkenalan..done folw awak

ATIQAH said...

dari segmen sama :)

ShareThis