Follower Blog Remaja Elit

Friday, 25 May 2012

Segmen 2 : Bloglist June

Click Here tO JOIN
Assalamualaikum Ama , ini FR (_^^) ni blog yang kedua ni . .

Thanks Ama , bulan May ni  ,Ama letak FR dalam bloglist Ama , erm btw hope ama terus berjaya dalam dunia blogger ni kalo boleh jangan give up kalau belum setahun blogging lagi. Teruskan je usaha blogging tu ya , dan jangan cepat give up okey . 

P/s: Like and follow dah lama buat dah (^^_)

6 comments:

Amalina said...

Hye .. Thnxx sbb sudi singgah , follow and join
segmen ama yang tak seberapa tu :)
heee ~ TQ TQ TQ :)
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

ejulz said...

salam perkenalan.. selamat bersegmen.. ^_^

Cik Amal said...

salam singgah dan follow belog ini
dari segmen yang sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/05/segmgn-2-bloglist-june.html

fairus bLogwaLking sini sampai foLLow...jemput singgah bLog fairus ye...

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)
follow awak :)

zana said...

dari segmen sama .jom singgah n join sini lak

ShareThis