Follower Blog Remaja Elit

Friday, 21 December 2012

SEGMEN: MEH AKU REVIEW BLOG KORANG

Nurmujahidah
Click Here to Join

Assalamualaikum ,  hari ni Fariz mahu menyapa seorang sahabat kita ni.  Bolehla nak dikatakan geng-geng blogger Fariz jugak.  Insha Allah lepas ni mungkin akan jadi diantara top 20 rakan blogger Fariz Reza.  Fariz suka buat geng ni sebab kita sebagai seorang blogger kita kene ada link chain sesama sendiri baru utuh.

Kalau kita seorang sahaja memang tak kuat and tiada supporter.  Waduh sudah melalut pula panjang hehe (^_^).  

Okey kalau korang nak join dan nak serta korang boleh terbang guna pesawat Boeing 747 kat SINI.  Saja tak nak share dekat sini sebab hambe nak korang semua jengah blog dia.  

Syarat-syarat:-

Pertama(sudah)
Kedua(sudah)
Ketiga(belum)
Keempat -sampai syarat-syarat sunat habis dah (^_^)

cuma yang download tu belum.  Dia kata ada mailing problem.  Kacau betul lah (-_-").  Actually dah lama nak download dan baru-baru ni pun ada nak download tapi fikirkan takda masa nak baca.  Then bila nak download tadi.  Error chet.  Takpela Muja nnti Fariz download dengan nama berikut [Fariz Reza/fariz3p@yahoo.com].

Kritikan Untuk Blog Mujadafewa [Dot] My

Baiklah sebagai seorang blogger yang berpengalaman dan kearah profesional Fariz tak teraga-agak nak kritik blog orang ,  ianya bukan untuk menjatuhkan sebaliknya sebagai suatu pembina.  Sebab seseorang blogger itu bila sudah mencapai tahap dia mahu blognya dikritik dan dia mahu mencari salah silap dia.

Sama perginya seperti Fariz.  Tak kisah je orang nak kritik (^-^).  Okey kita mula.

Fariz tertarik kat entry tuh.  Rasa follower button tu Muja boleh bawak naik atas kot.  Nampak gemerlip skit then orang nampak Follower kita.  Sebab kalo letak kat atas kemungkinan besar orang nak follow 70% ke atas tau.

Everything okey je sebab semua gadget semua yang penting je Muja letak.  Yang join-join iklan tu kalau boleh Muja letak kat tempat lain la.  Sebab Fariz dapat teka yang itu termasuk dalam post sekali kan?  auto kan?  (^_^) hehe ,  tak kisah tapi kalau boleh letak kat bahagian lainla takut orang tak selesa.  Itu je.

Yang lain okey ,  dari segi informatif tentu sekali.  Dari segi Penulisan tentu sekali okey dan dari segi design okey sebab memang template dia macam tu mahu tak mahu letak warna putih kat belakang la.  Sapa yang kutuk Muja teruk teruk tu?  haha ceciter skit (^_^)

Sekian ,  Assalamualaikum.  Nanti Fariz pomot kat entry Blog utama.

3 comments:

Iema Gurlz said...

iema dtg singgah
dr segmen yg sme
done follow ^^
http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-meh-aku-review-blog-korang.html

@iamtangerine said...

hye. dtg dr segmen sm. blogwalking smbil folllow2! jum pg lawat blog kt pulak.

http://eppy25.blogspot.com/

Nurmujahidah Ismail said...

entry khas untuk fariz >> http://www.mujadafewa.my/2012/12/blog-remaja-elit.html

ShareThis